Op woensdag 13 september a.s. organiseert GroenLinks Bloemendaal een DENK MEE avond over de toekomst van de gemeente Bloemendaal. De avond is een opmaat voor de raadsverkiezingen in maart 2018. Deze bijeenkomst vindt plaats in The Living Museum in Bennebroek en start om 20.00 uur, inloop met koffie vanaf 19.30 uur.

Wat zijn de ideeën en plannen van de inwoners van de gemeente Bloemendaal om hun gemeente nog beter en mooier te maken? Wat zijn de hete hangijzers? Is er genoeg groen in Bloemendaal? Hoe denken de inwoners over bijvoorbeeld het wonen, verkeer en veiligheid? Wat valt er te verbeteren? Credo van de avond is dat geen één plan of idee gek is of onuitvoerbaar. GroenLinks Bloemendaal wil geïnspireerd worden ten behoeve voor hun verkiezingsprogramma in 2018.

‘’Iedereen is welkom op deze avond, leden, niet-leden, kiezers van GroenLinks en niet-kiezers op GroenLinks’’, aldus GroenLinks voorzitter Maria Wiebosch-Steeman.

De avond start met een rondleiding in The Living Museum door één van de kunstenaars In dit museum en atelier wordt kunst gemaakt door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het maken van kunst bevordert het herstel en werkt positief op de identiteit van de kunstenaar.

The Living Museum is aan de Rijksstraatweg 113 op terrein van de Geestgronden, entree is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd. Beoogd einde van de bijeenkomst is om ca 21.30 – 22.00 uur.